125 cm Tierp

Idag red Curre och jag alltså en 125 cm i Tierp. Var riktigt taggad idag och hade bestämt mig för att ha bättre tryck i galoppen samt ha bättre fokus idag. Han kändes fin på framhoppningen och gjorde riktigt fina språng när jag hade ordentligt tryck i honom. Klassen var en A:0a med 11 hinder och 13 språng, bl.a. En trekombenation och Tierps välvda mur. Blev jätteglad att dom behöll muren efter 145 klassen, för den är så cool haha.

Visade Curre muren innan start och han blev typ rädd för den, men sedan stod han och nosade på den. 1-3 gick fint, men sen blev det stopp på muren! Jag kanske inte red superbra där, men han tyckte den var väldigt konstig. Dels har han inte hoppat en riktig mur på flera år, sedan var den här både välvd, massiv och hög (maxad). Andra gången kom vi över och jag red på honom lite mer efter det, tänkte att nu jäklar ska det vara lite tryck! Puschade på lite mycket mot trekombenationen, så han hann inte upp och petade B. Annars jättenöjd! Är glad att muren var med trots stoppet, för nu har vi fått träna på det :) Såg på filmen att han gjorde några riktigt bra språng när jag red med ordentligt tryck, så kapaciteten finns där om man verkligen rider för den. Var riktigt andfådd när jag gick ut, haha. Han kräver en hel del ridning för att komma ihop och få rätt tryck i galoppen. Vi är nära att börja sätta nollor nu!

Efter tävlingen bar det iväg till Bollnäs och nu är både Curre och jag installerade. Första skoldagen imorgon och det känns jättelustigt. Fixar jag det här, passar det mig? Äsch, det blir nog bra :) Skriver detta från mobilen då jag inte har någon dator än och det är nog värst just nu... Att inte ha någon dator ;) Vi får se hur jag uppdaterar här pga det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0