Hopptävling GSR

Igår så var Curre och jag i Jäderfors och tävlade! Första tävlingen sedan bakslaget som blev, har dock taget det lugnt och dragit ut på tiden lite. Hoppade iaf en 110 som vi dubbelnollade, inga konstigheter alls. På framridningen som var efter en skogsväg så blev han jättetaggad och började bocka runt då dom andra hästarna försvann bland träden, samma sak på framhoppningen där högtalaren låg aldeles bredvid. Riktigt taggad var han och tog tag i hindren! På banan så tappade han dock det där och var inte riktigt framme för skänkeln, vilket gjorde att det blev lite vingligt och vi kom lite nära någon gång då jag som sagt inte riktigt hade honom framme.

Tog en lite snävare sväng upp mot kombenationen, men svängen mot sista hindret tappade vi mycket tid. Så självklart hamnade vi första utanför placering med några tiondelar, alltid lika kul! Jag är verkligen helt värdelös när det gäller omhoppningar, haha. Har aldrig haft någon speedponny, utan bara problemponny eller yngre hästar. Jaja, jag får väl lära mig att korta av vägarna och speeda på lite. För det är ju inte alltid jätteroligt att alltid hamna utanför prispallen ;) Särskilt inte när det blir regionalt/nationellt och det börjar bli lite prispengar!

Men Curre hoppade väldigt fint och jag behöll planen med att vänta in hindren, inte börja backa och krångla när jag inte ser något avstånd. Bara göra som Leif säger, galloppera vidare i rytmen tills det kommer en distans. Curre är verkligen stupsäker upp till 120 när det gäller att vara felfri! Skulle vara roligt att vet om han skulle vara lika säker i 130 också. Trots att han är långsam av sig, så är han väldigt rapp och vill verkligen inte riva. Samtidigt som är han tuff och har lätt för sig :)

Jag är sämst när det gäller att blogga och har ingen större lust heller, men flikar in med ett inlägg från tävlingen iaf. Lägger upp några bilder på min fina prins från tävlingen :)♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0