Rambo Duo från Horseware

Det bästa täcke jag har haft är helt klart Curres Rambo täcke från Horseware! Det gick på strax över tretusen (helt sjukt för ett hästtäcke...), men jag tycker ändå att det lever upp till mina förväntningar! Till Curre köpte jag ett Rambo Duo, vilket betyder att det är ett skaltäcke på 100g och sedan har jag två foder eller "undertäcken" på 100 och 300g som jag fäster i skaltäcket. Supersmidigt då jag kan använda samma täcke nu under hösten som under dom kallaste månaderna. Enkelt också att bara slänga in fodret i marskinen när det behöver tvättas! Inte alls krångligt med dubbla täcken så som man skulle kunna tro, utan det ligger väldigt stilla och bra tack vare passformen och fästena bak och fram.

Passformen är verkligen super på det här täcket och trots att det inte har några bogveck så är det alltid rymligt framme vid bogarna! Håller vätan bra (tror det är något års garanti på det har jag för mig?) och yttermaterialet känns verkligen starkt. Nu går Curre själv och råkar inte ut för hårthänta hästkompisar, men jag har hört att dom ska tåla mycket. Torkar fort när det har varit blött. Rejäla knäppen fram som inte går sönder i första taget (nästan alla andra täcken jag har pajjar just knäpperna i bogarna), tre maggjordar som gör att det ligger stilla och bara en rem under svansen som jag tycker är mycket smidigare och bättre än bensnören.

Kort och gott så gillar jag verkligen dessa täcken! Har även ett stalltäcke från Amigo som jag gillar, men kvaitén hos Rambo är ju såklart oslagbart. Tummen upp för det här täcket! Tror faktiskt att jag kommer att tjäna igen vad det kostade i och med att jag både kan använda det som höst, vinter och vårtäcke samt att kvalitén är så pass bra. Slipper tex köpa nytt övergångstäcke nu när Curres gamla pajjat, i och med att jag köpte Duo istället för ett vanligt tjockt vintertäcke :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0