Tre hästar ridna

Har faktiskt suttit på alla tre hästarna idag!

Chino- Började med att rida honom på morgonen. Angelica kan ju bara rida på kvällarna och när det är både mörkt och hårt i marken så går det tyvärr bara att skritta just nu. Så jag sa att jag kunde rida honom idag så han skulle få röra på sig lite mer. Red honom på en åker/äng som brukar vara ganska mjuk, vilket gjorde den helt okej nu. Började med skrittjobb där jag tänjde sidorna och ville att han skulle slappna av och ta bettet. När det kändes bra så fortsatte jag i trav och sedan galopp och fokuserade på att få honom avslappnad och lägre i formen. Han jobbade på riktigt bra tycker jag, men var pigg! Jisses, fick sitta aldeles stilla och ta små, små förhållningar när han blev stark ;)

Curre- Red honom på samma ställe som Chino. Han kändes väldigt fin han också och jobbade på riktigt bra idag tycker jag. Hade en bra kontakt och stöd i handen, samtidigt som han var väl framme och jobbade igenom kroppen.   Jobbade med lite övergångar och sådant, kände igenom honom. Han kändes pigg och blev lite sur när jag kom åt honom, vilket han visade med att göra några riktiga Curre-bocksprång. Han brukar kunna sparka ut med något bakben, men nu var det riktiga bocksprång, haha. Men han var fiiin! Som sagt, himla skillnad på markarbetet mot för förut med honom.

Eddie- Fick skritta ut bara. Första delen av rundan gick i lagom takt, början på hemvägen lite fortare och i slutet var det speed-skritt! Samtidigt som jag kortade tyglarna och skulle flytta lite där på slutet, haha. Men efter några halter så lyssnade han bättre och slappnade av.

Jag har ju faktiskt tävlat Chino i dressyr, två ggr ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0