Min tävlingsutrustning

Har inte så mycket roligt att uppdatera om, så tänkte skriva lite om min tävlingsutrustning. Vi börjar med min utrustning, sedan tar vi hästarnas! :)

Min skjorta är dock randig och ljusare.

Hjälm - GPA speed air tone in tone. Köpte den här hjälmen när Skara hästsport hade utförsäljning, så fick den till ett riktigt bra pris! Inte min drömhjälm utséendemässigt kanske, men den är väldigt lätt och skön. På sommaren är den helt outstanding tack vare ventelationen, tror inte att det är många hjälmar som slår den på den fronten faktiskt!

Säkerhetsväst- Racesafe - En väst som sitter riktigt bra, dock så börjar den bli väldigt sliten och dragkedjan är så gott som paj. Så jag har dom senaste tävlingarna ridit utan västen, då det tar en evighet att få upp dragkedjan och min kavaj är så fin...

Skjorta - Pikeur. En rosarandig skjorta som jag har haft sedan -06 tror jag, så det blir nog till att köpa en ny till nästa säsong. Som dessutom matchar min kavaj bättre!

Kavaj - Manfredi Fontana. Min nya som jag skrev för inte länge sedan om, jättefin och jag älskar den!

Ridbyxor - Pikeur Lugana. Helskodda ridbyxor som sitter väldigt bra på mig, dock är kvalitén på tyget inte det allra bästa. Har tappat spänsten i tyget på vissa fläckar, vilket har hänt med andra ridbxor från samma märke och modell... Tråkigt då som annars sitter superbra och är jättesköna.

Stövlar - Veredus Guarnieri. Var väldigt skeptisk till utséendet i början, haha. Men nu gillar jag dem! Lite annorlunda, men mer stilrena än tex Tretorn. Otroligt sköna i foten, ställbart skaft (som sparar på dragkedjan), greppgummi på insidan och lädret är verkligen kvalité. En jätteskön stövel! Enda minuset är att dom är lite för korta för mig, hade gärna fått vara några cm till... Nästa stövlar jag köper blir måttbeställda ;)

Sporrar - Till Eddie har jag ett par 20mm med kula och till Curre har jag lånat ett par längre med liten trissa. Dock är dom lite skarpa, så ska nog köpa ett par lite kortare och med större trissa tror jag.

Handskar - Trust. Har alltid haft handskar från Roeckl, men när jag köpte min kavaj så fick jag dessa. Sköna dom också, ska bli intressant att se hur kvalitén håller jämfört med Roeckl. Hanskar är verkligen ett måste för mig, mina händer förstår inte riktigt hur man kan rida utan. Hej blåsor ;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0