Curre på rymmen

Igår när jag hade mockat klart och skulle gå ut och tömma kärran så tittade jag som vanligt ut över hagarna. Kollade över Curres hage, men kunde inte se någon häst? Skimmlar kan ju försvinna lite, men nej, jag såg verkligen ingen häst! Fick lite panik och tittade om jag kunde se honom i Chinos eller Eddies hage, men inte där heller. Ingen tråd trasig, utan hagen var bara tom. Tillslut så såg jag att han gick på vägen framför hagarna, så fick släppa det jag höll på med och springa dit. Han gick där och käkade gräs i vägkanten, väldigt nöjd med sig själv, haha.

Tror ni han ville följa med mig in i hans leriga och tråkiga hage? Eh, inte riktigt. Fick tag i honom runt halsen en gång, men han stack iväg med mig hängandes så jag fick släppa taget ;) Fick verkligen inte tag i honom, så lämnade honom där och gick och hämtade lunchhö åt dem. När jag kom tillbaka med höet så kunde han inte motstå att komma fram, så jag fick tag i honom och kunde leda in honom i hagen igen. Tråden mellan två stolpar hängde, så förmodligen har han krypigt ur hagen i jakt på gräs, haha. Jag var ju en halvtimme sen med lunchen...

Han är verkligen rolig Curre, haha. Är jag sen med lunchmaten så tittar han på mig och gnäggar när jag går förbi, som att han säger "Hallå? Maten??". Den här gången hade han tydligen tagit saken i egna hovar och smitit ut den lilla lymmeln... Han är lite som han är, blir skitlycklig när han lyckats med något eller när det händer något "nytt" ;)


Buuusen...

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0