Tävling Österfänebo RS

Eddie briljerar, ännu en tävling!! Var inte ens anmäld idag då jag missat att tävlingen var den här veckan, men efteranmälde mig då jag tyckte att det skulle vara bra att han fick komma ut lite. Velade lite med klasser, men tog tillslut 105cm istället för 90 då han var så fin förra tävlingen. Vilket var ett bra val!

100cm: 0+4 fel
Kändes ganska fin på både framridningen och framhoppningen, avspänd och hoppade väl. På banan så kändes han även där fin, hade en jämn rytm och jag fick tillbaka honom och kunde rida normalt på linjerna. I omhoppningen så började jag dock plocka lite för mycket innan kombenationen så han rev bakbommen på oxern in. Hindren efter så blev jag inte riktigt klar i tid så fick ett lite knashopp där han trampade om, men han fixade det! Hade det varit förut så hade han stannat rakt i hindret, men nu ryckte han upp benen och löste det när jag bad om det. Jätteduktig var han!

105cm: 0+0fel
Var lite starkare och stökigare på framridningen här, så fick stanna och korrigera honom lite. Men efter ett tag så lyssnade han bättre och hoppade fint! På banan så var han lika fin som förra klassen, dock så var det ett vågplank med som han tyckte var jätteläskigt. Kände hur han spände till redan i anridningen och höll på att bryta ut till vänster, dock var jag på honom och han hoppade det stillastående utan att peta ner det! Släppte på honom lite mer i omhoppningen, men han behöll ändå sprången och hoppade fint! Fick hoppa vågplanket en gång till som han nu hoppade avspänt.

Låg på placering ända till någon av dom sista ryttarna som petade ner oss till första utanför, platsen som jag alltid har fått stå ut med ;) Hade varit roligt att få rida in på prisutdelning, men strunt samma då jag är jättenöjd med honom! Över lag så har han varit avspänd och hoppat riktigt fint och väl, känns som allt vi har jobbat med börjar falla på plats. Jätteroligt verkligen!

Kommer både filmer och lite bilder som min syster tagit :)

Så fiiin ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0