Tränsjakten

Det är verkligen svårare att hitta ett matchande träns till min nya förbygel än vad jag trodde! Har nu gått igenom både Aubiose i Borlänge och Stockholm ridsport utan något vidare resultat. Är det inte fel färg, så är det fel spännen eller modell. Eller jag som är för kräsen ;) Ska ta en tripp in till ryttarstugan någon dag för att se vad som finns där, eller snarare hur färgen ser ur IRL.

Från början så är förbygeln tabacco färgad tror jag, men har nu mörknat till en ljus/rödbrun färg. Dom träns jag hittils har kollat på har antingen varit för mörka eller för ljusa. Glengordon har några träns i en rödbrun färg, men då är det nästan bara mässingsspännen på alla (har silver på förbygeln). Allra hellst så skulle jag vilja beställa ett från CWD, men njaa. Skulle bli drygt 4000kr inkl tyglar ;)Känns som att jag får gå ner på kraven när det gäller färgnyansen om jag ska hitta något träns. Måste bara kolla upp om Santa cruz har några fina träns då jag har ett par stigläder därifrån i exakt samma färg, och även Schockemöhle i färgen nougat kanske skulle passa. Ja, jag får leta vidare tills kräsna jag hittar något, hehe ;)


Detta från Dyon har en lite mer rödbrun färg, men lite för mörk dock...


Förbygeln, med ett träns från Hööks som faktiskt matchar riktigt bra! Dock så gillar Eddie inte riktigt remonten och inte jag heller ;)

Hur viktigt tycker ni att det är med färgnyansen på lädret?
Ska det vara exakt samma, eller är det inte superviktigt för er?

//Hon som alltid har haft svart läder ;)
Kommentarer
Postat av: Gaia

so nice your CWD's bridle ;)

http://www.iconadeironchi.com

2012-03-20 @ 12:38:46
URL: http://www.iconadeironchi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0