Long day

Idag har det varit en lång dag känner jag. Släppte ut hästarna på morgonen och jobbade sedan 10-16:30 ungefär. Var dock väldigt lugnt på jobbet då det börjar dra sig mot slutet av säsongen, och i veckorna så kan det vara riktigt dött. Väl hemma så var det mockning och fix av stallet som stod på shemat tillsammans med min syster och fick sedan i mig lite mat. Satt på första hästen vid halv 7 och kom in från stallet vid halv 11. Är ganska trött nu då båda hästarna fick jobbas igenom på banan, men dom var fina!

Känns som allt gnetande börjar ge lite resultat faktiskt, vilket är himla kul. Vi som har hästar vet ju att det går i vågor, ett steg fram och två tillbaka stämmer ganska bra in på hur det kan kännas i perioder. Det går upp och det går ner helt enkelt. När man har en liten down period kan det vara bra att titta eller tänka tillbaka på hur det var för några månader sedan och det är då man märker att man faktiskt har tagit några kilv framåt. Men båda mina hästar var fina idag, känns som att både dom och jag börjar komma ur en liten mini svacka. Eddie har varit superspänd, men känns som att jag fått bra ordning på det bara på några dagar :)

Sen måste jag bara säga att det är superskönt med plusgrader och en mjuk (och upplyst) ridbana såna här dagar! Äntligen, äntligen säger jag. Blev ett lite sådär halvt värdelöst inlägg känner jag, men bättre än ingenting kanske. Inte vet jag :)En trött Eddie som fick åka ut i hagen tidigare än vanligt igår...


Kommentarer
Postat av: Gaia

Hi from Italy, what a beautiful blog!

I'm a show jumping lady rider with many collaborations to Sweden. You can see my blog and read it (in Italian and also in English), and translate it in Swedish by using google translator in the homepage: http://www.iconadeironchi.comkeep in touch with all our news, following on bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchihope to see you soon

2012-03-21 @ 11:58:12
URL: http://www.iconadeironchi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0