Ledig vecka

Blir verkligen inte regelbunden bloggning för min del, men jag skriver när jag känner för det! Nu har jag jobbat en hel del nu när det har varit högsäsong för skidåkning, men från och med imorgon så är jag långledig till och med fredag. Skönt, men ändå lite trist när man vet att timmar är pengar. Ska försöka att ägna mig åt sånt som jag inte hinner med annars då mitt liv just nu nästan bara har bestått av äta, sova, jobba, sköta och rida hästarna ;) Sedan får vi inte glömma att jag fyller år på fredag, och min lilla Curreplutt blir hela 10 år på torsdag! Väntar ju även på ett paket som kommer till veckan, spännande, spännade.

Imorgon så ska jag upp i tid och fixa med hästarna, så åker vi sedan till Högbo för att kolla på deras nationella tävlingar! Hade egentligen tänkt vara med på fredagen och hoppa 1m med Eddie, men då jag jobbade (sportlovsvecka=omöjligt att byta..) så jag fick helt enkelt stryka den tävlingen. Ska kolla in tävlingsterminen och planera in lite andra tävlingar med honom istället.

Så i och med att jag kommer att vara ledig några dagar nu så ska jag försöka att uppdatera lite mera här! Vill egentligen skriva, men har kommit av mig helt och vet liksom inte hur jag ska börja... Men det kommer nog tillbaka hoppas jag. Blev en liten uppadetring om hur läget ser ut just nu, så ska jag försöka att komma igång lite igen med bloggandet :) (som jag redan skrivit 100 ggr, men äsch)

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken fin bild! :)

2012-03-04 @ 20:52:09
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0