9 march, my birthday!

Har haft en riktigt trevlig födelsedag faktiskt! Började dagen med att fixa stallet och rida båda hästarna. Det var flera plusgrader, vilket gjorde att vägarna och ridbanan var mjuka. Red båda hästarna ut en sväng och sedan lite jobb på banan. Eddie var först ut och gick riktigt bra. Lite ostadig först, men efter lite tempoväxlingar och halvhalter så var han bättre mellan hand och skänkel. Galoppen var superfin, känns verkligen att han har stärkt sin galopp i vinter!

Curre var även han megafin idag, hade en riktigt härlig känsla på honom! I början var han lite stel, men kom sedan igenom och jobbade riktigt bra. Även han märks det att jobbet i vinter har gett resultat och hans galopp är mycket rundare och bärigare. Han var ordentligt framme och sög på bettet, rörde sig  igenom kroppen och var väldigt trevlig att sitta på idag :)

På kvällen så bar det iväg in till Gävle och Church Street saloon (En western/amerikansk inspirerad restaurang). Var ca 12 personer som hade det trevligt och åt riktigt gott! Man behöver inte direkt gå hungrig därifrån, haha. För min del blev det ribbs och sedan en supergod efterrätt med glass och bär, muums! Blev en riktigt trevlig kväll! Det var väl ungefär så min födelsedag blev iår :)

Måste börja ta för vana att ta lite bilder, blir så tråkigt utan nytagna bilder... Gillar själv bloggar med nytagna bilder då det ger en helt annan känsla, så är min blogg bildfattig. Höhö ;) Skärpning, skärpning här känner jag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0