Understimulerad skimmel

Min häst är verkligen för rolig, haha! När vi skulle ta ut hästarna på morgonen så hittade Angelica min Trust keps i strimlor. Vart tror ni att vi hittade den? Jo, i Curres box! Han är expert på att dra in saker i boxen och sedan förstöra, helt otroligt. Vi har korgar som hänger på hans box, men hur man än försöker att lägga undan sakerna så lyckas han på något satt stoppa ut mulen genom hålet ovanför krubban och norpa åt sig något med hans snok. På hans samvete finns det allt möjligt, men värst är nog radion som han lyckades få tag på och stampade sönder.

Han har verkligen en helt underbar personlighet, haha. Älskar att pilla och greja med saker, en riktig buse. Man man ska inte tro att man kan uppehålla honom genom att köpa eller fixa något som man tycker att han ska leka med. Nej, det är tråkigt. Att själv få tag på saker och ha sönder, det är roligt! Allt som är nytt och spännande, det är kul! Lite rolig är han allt, haha...


Såhär snygg var kepsen efter en omgång med Curre. Vissa har hundar, andra har hästar... Gillade den här kepsen ganska mycket ändå ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0