Senaste dagarna

Jag har varit sämst på att blogga, men gör en liten update om hästarnas senaste dagar. Detta blir dessutom första inlägget på nya blogg.se! Något som är ett stort plus är att man numera kan svara på kommentarer, ett svar kommer då upp under kommentaren. Jättebra tycker jag!

Onsdag- Var in till Valbo och tränade för Frida med Curre. Det var Frida som jag tränade för innan jag bytte till GRS och det var också hon som provred Curre nere i Belgien innan vi köpte honom, så hon känner min buse bra. Hon satt först upp på honom och red igenom honom, sedan satt jag upp en stund och vi jobbade vidare med det som Frida jobbat med. Han kändes fin och vi kom åt honom riktigt bra, fick mycket tips och övningar som vi ska jobba vidare med för att få bukt med rakriktningen och få honom att jobba igenom.

Eddie fick på sig tappskon och jag red honom ett pass på åkern, vilket gick allt annat än bra. Blev lite ivrig och ville att han skulle ta stöd, vilket gjorde att han tillslut la sig i handen och blev tung och okänslig...

Torsdag-  Ändrade ridningen på Eddie och väntade nu ut honom (vilket jag brukar och ska göra), och han var som en helt annan häst! Avspänd, lätt i handen och jobbade på riktigt bra.Curre kändes lite trött i bakkärran sedan onsdagen, men jag tror att om vi bara jobbar på i samma spår så kommer det att bli riktigt bra.

Fredag- Tävling på Rommetravet med Eddie. Skriver ett mer ingående inlägg om det, plus att jag har lite bilder som Angelica tog. Curre vilade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0