Dagens ridning

Curre- Red ut honom ca en halvtimme först, mest skritt och lite trav där jag jobbade med övergångar och lite sidvärts. Jobbade honom sedan en halvtimme på ridbanan där han han var fin! Kommer verkligen åt honom på ett helt annat sätt nu, han svarar upp för skänkeln och jag får ett mjukt stöd i handen, vilket gör att han börjar trampa på och får lite schwung i steget. Jobbade på med övergångar och lite sidvärts för att få in det där vänstra bakbenet som han puttar ut och han jobbade på bra. Dock så blir han lite trött efter ett tag, tappar drivet bak och blir lite glapp i formen. Men bara jag är på och snurrar igång bekbenen igen så tar han ett fint stöd igen.

Han har varit likadan hela veckan, såå fin och ridbar! Visst att han kan bli mycket rakare och bärigare, men jag har en helt annan känsla i ridningen nu mot för förut. Han svarar upp för hjälperna, tar stöd och jobbar igenom kroppen. Har verkligen hittat en ridning som fungerar bra på honom nu!

Eddie-
Red honom efter att vi kom hem från Gävle, runt 9-tiden. Dock så är det så ljust om kvällarna, så man märker ingen skillnad när man rider, haha. Men han var fin han också, lite spänd varvat med att han jobbade på bra. Jobbade mycket öppnor och fokuserade bara att få honom avspänd och lugn, genom att själv vara avspänd och inte trycka på så mycket. Passet var kanske inte strålande från början till slut, men det känns ändå som att något börjar lossna. I mellanåt så är han väldigt avspänd och fin, men sedan så blir det lite jobbigt eller så får han plötsligt syn på något läskigt som stör koncentrationen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0