Trust equestrian

Som ni kanske kommer ihåg så var jag ute efter ett låsningsbart bett till Eddie då jag fick låna ett Pessoa magic (tredelat låsbett) av Leif under en träning, vilket han gick bra på. Dock så hittade jag inte något Pessoa Magic då dom hade slutat tillverkats eller något, svårt att få tag på i alla fall. Jag köpte då som ni kanske kommer ihåg ett tvådelat från Trust istället, även det ett låsbett.

Jag har nu haft det här bettet sedan i början av April och jag tycker att Eddie fungerar bra på det! Det är lite mildare än Pessoa magic bettet upplever jag det som, men jag får ändå lite mera håll på honom än med ett vanligt tvådelat. Har det just nu bara när jag hoppar och han verkar trivas bra på det. Grejen med låsningsbara bett är att det inte kan vika sig, vilket betyder att det är rörligt tills du tar en förhållning -då blir det som ett rakt bett.

Betten från Trust har sötmalm (det blåa) på mundelen och rostar lite efter ett tag. Finns en mängd olika bett som man kan se på Trust hemsida. Dom låsningsbara betten heter "locked", finns både med fasta och lösa ringar, tvådelat och tredelat. Köpte mitt bett från Lindgården!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0