MellanbruntFramöver så vill jag såklart ha all Eddies utrustning i brunt, allra helst samma nyans av brun. Just nu har jag min bruna CWD sadel, CWD förbygel, ett brunt fult Hööksträns, Curres svarta Veredus skydd och en svart hoppgjord.

Det som står på listan att köpa är alltså träns, sadelgjord och skydd.

Skydd -När det gäller skydd så vill jag nog ha ett till set med Veredus, tycker som är snygga och jag har varit nöjd med mina svarta! Sen så är dom lite ljusare bruna, vilket passar perfekt.
Hoppgjord -Har hittat en från Knights som jag tror skulle matcha färgmässigt. Min syster har en svart, tycker den är jättefin och mjuk. Inte allt för dyr heller, vilket är ett plus.
Träns -Drömmer om ett CWD med smala remmar, haha... Kanske dyker på ett begagnat om jag håller ögonen öppna och har lite tur. Annars funderar jag att kolla om Knigts eller Santa Cruz har några snygga då jag tror dom har rätt färgnyans.

Synd att det ska kosta så mycket, annars så hade jag sprungit iväg och köpt massa nya saker! Men jag får ta det lite pö om pö, men detta ska införskaffas så småningom hoppas jag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0