Meeting och sadelskåp

2009 var det år som det verkligen började gå bra för Curre och mig, vi var uppe på 120 och hade planerat att åka på meeting det året. I alla fall så köpte jag ett aldeles nytt Winnie sadelskåp att ha på meetings, då jag efter en tvådagars träning i Bollnäs (en träning jag aldrig glömmer, ligger på min topplista över händelser btw) då jag insåg vad bra det skulle vara att ha ett sadelskåp. Köpte ett aldeles nytt när det var utförsäljning, men Curre skadade sig strax efter och sadelskåpet står här hemma i princip oanvänt. Brukar glömma bort att jag har det faktiskt, haha.

Dock så tänker jag inte sälja det, för jag SKA upp på den nivån att jag kan åka på regionala-nationella meetings! Har hjälpt John med alla hästarna på meeting så jag har gjort hela den där grejen, men det blir annat med sina egna hästar och när man själv ska tävla. Det är något speciellt med att åka på meetings, ha hästen uppstallad, gå morgon och kvällsprommenader med ledträns, tävla flera dagar i rad osv. Det är något speciellt till skillnad frå endagars tävlingar.

Får ha det som mål, att komma till den nivån att jag kan åka på regional-nationellt meeting och få användning för mitt sadelskåp. Låter som ett bra mål, haha ;) Visst kan man åka på lokalt meeting, men det tanke på vad det kostar så tycker jag inte att det är värt det (plus att lokala tävlingar oftast är i närheten så att man kan åka i mellan).

Sadelskåpet precis när jag köpt det. Mörkgrått, riktigt fint :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0