Två-dagars träning sön-mån

På söndag och måndag så ska Eddie och jag vara med på en två-dagars träning för Helena Persson! Ska verkligen bli jättekul och jag hoppas att jag kan få lite nya tips och idéer. Min klubb brukar ta upp henne som gästtränare någon gång ibland, men jag har aldrig varit med då det inte har kännts som att det skulle ge så mycket med Eddie. Men nu har han gått jättebra hela hösten, så Leif tyckte att vi kunde vara med. Vi kommer knappast vara "bäst i klassen", men vi gör så gott vi kan :)

Faktiskt så har jag ridit för Helena en gång tidigare, 2009 när Curre och jag var med i utvecklingsteamet. Vad jag kommer ihåg så var hon jättebra, så det ska bli kul att rida för henne igen! Men det jag mest kommer ihåg från den träningen var att hon verkligen gillade Curre. Jag hann knappt rida fram innan hon frågade vad jag hade fått tag på honom eller om vi fött upp honom själv. Fick sedan beröm över både honom och mig! Svävade på moln efter det, men drygt  en månad senare så var han halt och hur det sedan gick vet nog de flesta.

Men nu är det inte min skimmel jag kommer att sitta på, utan Eddiepojken! Hoppas att han sköter sig bra, och jag med för den delen. Men det ska bli kuul!

Hade fasktiskt en bild på Helena och Bomzai H (?) som jag tog under Högbospelen 2010.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0