Gott nytt år!

Sista dagen på detta år spenderades först med att åka till ridhuset med Curre på morgonen. Travade ca 12 min och 1min galopp. Han var som vanligt taggad när det var fler hästar i ridhuset, men höll sig någorlunda i skinnet den här gången. Men han kändes fin och vaken för hjälperna, och galoppen kändes bättre än förra gången. Skrittade ut Eddie en sväng när jag kom hem, han har haft en lugnare period i ca 1,5 vecka med mest skritturer och fler vilodagar. Tror det har gjort honom gott då han var riktigt pigg idag! Ska börja rida igång honom lite mer snart, svårt dock när det är så fruset. Men han får helt enkelt följa med till ridhuset någon dag.

Har sedan jobbat från 16-23, så det var min nyårsafton! Ska man se det positivt så är det bra att jobba i resturang då man i alla fall får god mat, haha. Nej, men det var okej. Var hemma strax före tolvslaget och ska snart sova. Det var min nyårsafton i korta drag! ;)

Ett av mina nyårslöften blir att lägga mer tid på bloggen, har inte alls haft någon lust nu det sista. Men ska försöka att strukturera upp det hela lite bättre, så kommer nog lusten tillbaka! För egentligen så tycker jag att det är kul att ha någonstans att skriva och lägga upp bilder. Ett annat är att ta körkortet, som jag är segast i världen med. Men det ska tas så fort som möjligt helst, så jag ska verkligen ligga i nu. Annars ska det satsas för fullt på mina två krakar där ute i stallet. 

Hoppashoppas att Curre håller sig fräsch nu när vi verkligen gått till botten med allt och gett honom bra förutsättningar, så nu ska han byggas upp igen på bästa sätt. Eddie har verkligen utvecklats nu det sista och hoppningen har verkligen släppt! Så han ska trimmas på och bli bättre på marken bara, så tror jag att det ska bli bra. Ser för första gången ljuset i tunneln med honom! Är jättetaggad på året 2012, så jag hoppas verkligen att det har mer att ge. Dom senaste åren har inte varit mycket till att hänga i granen, men detta år ska bli bra har jag bestämt!

Nu ska jag alldeles strax stänga ner datorn och ta med mig min brors hund (Grand danios) som ligger och snarkar här bredvid mig, haha. Men gott nytt år på er alla! Jag ska upp och jobba igen 10-16, så jag ska nog sova nu tror jag allt.Lovar också att jag ska ta lite nya bilder, haha ;)


Kommentarer
Postat av: Elin

Gott nytt år!! <3

2012-01-01 @ 04:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0