Dagens ridning

Eddie- Red först ut honom ca 30min, och jobbade honom sedan en stund på banan. Har en runda som jag kan skritta runt och på hemvägen så rider man förbi banan, vilket brukar passa bra om man inte vill rida hela passet på ridbanan. På banan så var han till att börja med jättespänd då det var en hund som skällde, plus att det var marskiner som lät en bit bort. Han bryr sig normalt sett inte om ljud, men just på ridbanan så är det mycket som är farligt.

Men jag jobbade bara med övergångar, flyttade lite undan skänkeln när han blev stark och bara väntade ut honom. Tillslut så slappnade han av och jag hade honom mycket bättre mellan hand och skänkel, jobbade på riktigt bra mot slutet! Även i galoppen så satte han under sig och jobbade på i egen balans. Red honom på novabettet idag, vilket han trivs mycket bättre med än det tvådelade eggbettet. Imorgon så är det hoppträning som gäller för honom! :)

Curre-
Skrittade bara ut honom en runda på lång tygel. Tog faktiskt med ett dressyspö då han kan bli väldigt seg i skritten och för att slippa nöta med skänkeln så duttade jag bara till med spöet när han inte var tillräckligt uppmärksam. Men han skrittade för det mesta på ordentligt :) 

Kommentarer
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Ja jag tror också det :). Vi brukar ju inte ha så hårda vintrar och därför kan de vara utan brodd förutom när det börjar smälta sen och blir glashalt istället...

2012-01-25 @ 14:42:52
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0