Dagens ridning

Då jag slutade sent idag och var tvungen (och ville) rida båda hästarna, så blev det sent idag. Tror att jag var tillbaka tjugo över nio med Eddie och inne från stallet vid tio! Men så är det :)

Curre- Det är sällan jag brukar vara riktigt nöjd, men jäklar vad bra han gick idag! Jobbade honom lite på banan, bara vanligt jobb med att få honom jämn på tyglarna och att han skulle bjuda fram. Han var med på noterna redan från början och ganska snart så sänkte han sig och tog ett bra och jämnt stöd. I höger varv så tar han mer stöd på ytter och faller ut med bogen, men när jag får tag på yttersidan så jobbade han riktigt bra! Likadant i vänster när jag fick igenom vänstersidan och honom runt innerskänkeln. Han kändes vaken för skänkeln och jobbade på i en trevlig trevligt form utan att vara tung. Han som annars kan vara jobbig att rida ihop arbetade igenom kroppen riktigt bra, vilade lite på steget i traven och i galoppen satte han under sig ordentligt och hela han kändes kortare i kroppen! Åh, duktiga Curre!♥

Eddie- Även han fick gå ett pass på banan. Han låg och sov när jag kom tillbaka med Curre, men blev desto piggare när vi kom ut ;) Han var ganska spänd så jag fick jobba ett bra tag med vanligt grundläggande. Att han skulle runda sig runt innerskänkeln, lyssna på mina halvhalter osv. Det tog ett tag, men tillslut så kändes han ganska fin och bra mellan hand och skänkel. I galoppen så blev han lite springig istället för att sätta under sig, men la inte så mycket fokus på det då det inte kändes så bra att rida hela natten. Men när jag travade av så var han fin! :)
Kommentarer
Postat av: Lotta

SV:

Dom gick bara rakt av precis efter att jag landat efter ett hinder.

Höll på att åka av men hade tur och satt på en snäll häst.

Har aldrig haft problem med dom tidigare så blev väldigt förvånad.

2012-01-30 @ 13:05:00
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv; Haha jaa visst är det :D Haha asså :D!? Det är faktiskt lite speciellt med sånt där tycker jag ;)

2012-01-30 @ 22:04:14
URL: http://jenniferbergstrom.blogg.se/
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Ja det kändes superskönt att de kom med ner :)

2012-02-01 @ 14:11:17
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Linnea

fin header!:D

bloglovin byte?:)

2012-02-03 @ 21:06:26
URL: http://linnenea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0