Året som har gått del 1

År 2011 var väl inget toppenår direkt, men det gick inte helt åt skogen heller. Det gick väldigt upp och ner och det har varit mycket kämpande, men jag tror nog att det också har gjort förutsättningarna bättre till att göra det här året till ett bra år. Men jag ska försöka att resumera året som har gått i alla fall!

Januari- Hände inte så mycket här egentligen. Curre fick börja hoppa på riktigt och följa med på träningarna, det var ruskigt kallt ute och mycket snö. Inte jättekul att hålla igång hästarna och jag fick rida samma motionsrunda varje dag för att hålla igång dem.

Februari- Curre fortsatte att skutta och Eddie var också med på någon träning efter sitt vinteruppehåll. Curre var tillbaka på återbesök och allt såg jättebra ut!


En rolig bild jag tog på mina buspojkar i februari♥


Mars- Denna månad så hände det lite mer! Jag fyllde 20 år den 9e. Curre gjorde sin första tävlingsstart på två år, startade endast 100cm där han var felfria och 2a placerad!

Jag och min familj flög ner till Tyskland två dagar för att gå på Equitana, världens största ridsportmässa! En riktig upplevelse, tänk er 12 mässhallar proppfulla med utrustning och allt möjligt som rör hästar och ridsport. Gick första dagen på mässan och andra dagen så hälsade vi på våra släktingar, min farfars syster som vi även övernattade hos innan vi åkte hem. Jag flög faktiskt för första gången, om vi bortser från den gången jag var så liten att jag inte har något minne av det. 

Curre och jag gjorde vår andra tävlingsstart, denna gång en regional 110cm i Sveden. Jag hade inte alls tänkt rida 110 än, men det rullade på så bra att det kändes onödigt att rida bara 1m. Nog gick det vägen, även här dubbelnolla men dock utanför placering.


Utanför mässan i Tyskland.


April- Curre och jag hoppade den inledande 110cm på Norrvidden Horse Festival, även denna gång dubbelnolla och nu 10e placerad! Hämtade ut min älskade Iphone 4, efter att inte ha varit särskilt beroende av mobil så är jag det numera, haha.


Curre efter att vi släppt honom i en ny hage i april.

Maj- Eddie gjorde sin första start för året. 8 fel, ett stopp och ett riv i 90cm. Två stopp och två riv + tidsfel i 100cm.  Ingen jättebra tävling med andra ord, förutom stoppen och riven så var han ändå fin.

Curre och jag var med på Högbospelen, 110cm och 120cm. Hade verkligen inte tänkt rida 120 redan, men min tränare tyckte att det inte alls skulle vara några problem. Vi hoppade dom höjderna på träning, men jag var ändå nervös! Felfri och 13e placerad i 110cm, och 120cm var vi även där felfri!! Glömmer aldrig den känslan som jag hade under den rundan och när vi kom i mål, han var inte i ett hinder förutom sista där jag la honom lite nära och hela rundan flöt på som om vi inte gjort annat.

Strax efter tävlingen i Högbo så var vi på rutinkontroll, och han reagerade på böjprovet och blev behandlad. Kände redan träningen innan att han drog lite mycket åt höger, men trodde inte att det var något som var fel.. Eddie gjorde sin andra start, som inte blev så jättelyckad den heller.


120cm i Högbo, foto: Linda Eriksson


Juni- Eddie kändes verkligen super i markarbetet, äntligen så hade det börjat lossna och han kunde jobba avslappnat och stadigt. Självklart så lyckades han då göra illa sig på hasen i transporten på väg till en träning, såg mindre roligt ut i transporten när vi skulle lasta ur honom. Bara att packa in hästen igen och åka till ATG. 3 veckors vila, och när jag precis börjat rida igång honom lite så fick han en hovböld dessutom. Så det blev sammanlagt ca 5 veckor som han vilade/tog det lugnt. Curre var tillbaka på återbesök och var helt okej, så vi fick klartecken om att sätta igång igen.


Stackars lilla Eddie på ATG.Fortsättning följer..

Kommentarer
Postat av: My

Haha vilken underbar bild som ligger i Januari!Känner på mig arr 2012 kommer bli ett riktigt bra år.../M

2012-01-07 @ 20:01:09
URL: http://ourworldtogether.blogg.se/
Postat av: warnmark -officiell bloggare Göteborg Horse Show 2012

Sv; Tack :D

2012-01-07 @ 22:32:31
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha, riktigt söt översta bilden var ! :)

2012-01-08 @ 18:39:17
URL: http://withcrazyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0