Mörbultad

Curre och jag skulle ta en lugn liten uteritt hade jag tänkt, bara skritta och jogga lite var planen. När vi skrittat en kvart kanske och jag satt och red på korta tyglar så blir han "rädd" för en häst i en skogshage där det inte brukar vara några hästar, tvärvänder på två röda och jag hamnar på sniskan. Innan jag red iväg så spännde jag inte upp i det hålet som jag brukar på sadelgjorden (fråga mig inte varför..), så när jag hamnar på sidan så följer sadeln med.

Självklart så vill man inte åka av och riskera att hästen springer hem, så jag försöker att hålla mig kvar medan Curre sätter iväg i full fart. Inser dock att det inte går så bra att hålla sig kvar när sadeln sitter på sned och ville inte riskera att hänga där i fullt sken, så släpper taget ganska snart och dunsar i grusvägen. Fick ligga kvar ett tag då det svartnade för ögonen och jag kände mig yr, men fick upp mobilen och ringde hem innan jag klev upp för att kolla vart Curre tog vägen. Han brukar alltid kuta raka vägen hem, men han stod faktiskt en bit bort och såg lite skamsen ut... Så jag fick tag i honom innan mamma kom och red hem då armbågen var lite sargad...

Summan av det hela blev en trasig hjäm, bula i pannan, trasig armbåge, skrapsår på höften plus blåmärken på framsidan av vaden. Känner mig dock ganska bra nu och har inga planer på att ställa in tävlingen imorgon ;) Lite mörbultad, men inte mer än så faktiskt. Slog i högersidan, så det är den som är lite mörbultad. Blir galen på Curre som är så långsam i övrigt, är blixtsnabb när det gäller sånt här. Eddie har skuttat iväg och slängt sig måånga gånger, men jag har inte varit i närheten av att åka av. Men Curre bara försvinner under en när man minst anar det och då är det svårt... Gaah, knäppgök ;)

Såhär snygg blev min hjälm... Tur att jag köpte en ny, och TUR att jag inte tog den på mig! Men min CO har varit med om sina turer nu, så det var väl dags att den hamnar på soptippen... Men allvarligt, den som rider utan hjälm är verkligen korkad. Jag hade inte mått bra nu om jag inte haft hjälm på mig kan jag ju lugnt säga, västen satt faktiskt ganska bra idag också.

Kommentarer
Postat av: LINDA

Men din stackare, låter ju inte så bra det där!

Svar: Nja, blev som sagt lite mörbultad efter det där ;)
Veronica Sroka

2012-08-09 @ 10:16:09
URL: http://lindarizberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0