Dagens ridning

Curre- Red honom på en åker/äng där jag inte har kunnat rida på ett tag då det har regnat nästan varje dag, då den ligger i skogen typ så tar det lite längre tid att torka upp. Men Curre var iaf superfin idag! Red mycket övergångar, korta/länga, växlade ofta mellan att ställa inåt, utåt och rakställa, samt några byten. Han jobbade på riktigt bra och får en helt annan bjudning när man kommer ut på en större gräsyta.

Efter ett tag så fick jag riktigt bra koll på bogarna, han var väl framme till bettet och fick den där runda formen. Han ökade och minskade få fort jag bad om det, gjorde superfina galoppfattningar där han låg kvar i formen, gjorde bytena på hjälpen och kändes allmänt loss och framme. Det är inte ofta jag säger det, men jag är gaalet nöjd med honom idag! Det är såna här dagar det känns att han är utbildad av ett proffs från början. Jag kunde bara glida runt tillslut och han gjorde allt jag bad om och jobbade under sig riktigt bra, fick uppförbackekänslan och han var bara grymt häftig att rida idag. Älskade Curre♥

Eddie- Han har varit lite ömfotad och jag trodde nästan att det var en hovböld på gång i förrgår. Men hovslagaren var här idag och skulle sko dem och konstaterade att han var öm i sulorna. Satte på honom sulor fram, vilket han hade förra sommaren också då han fick en hovböld. Han har väldigt känsliga sulor och jag har tänkt ett tag att han nog borde ha sulor då han reagerar ganska mycket när vi har ridit där det har varit stenigt. Red iaf honom lite på banan idag och han kändes som vanligt, vilket var skönt! Han var lite stökig då han vilade igår, men efter ett tag så kändes han fin och jobbade på bra mot slutet. Imorgon så följer han med på hoppträning för Leif! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0