Nytt bett

Som jag skrivit förut så lånade jag ett Pessoa magic (som låser sig) bett av Leif för säkert två månader sedan, som Eddie fungerade väldigt bra på i hoppningen. Problemet var bara att dom i princip har slutat tillverka detta bett, vilket har gjort att jag inte har lyckats få tag i något. Ganska frustrerande! Men såg sedan att Trust hade bett som dom kallar "locked", alltså bett som också låser sig. Finns i både två och tredelat, med fasta och lösa ringar.

Nu i helgen så såg jag att Lindgården som stod på GRS tävlingar och sålde hade fått in dessa bett, så jag slog till på ett! Blev ett tvådelat med lösa ringar då han vanligtvis trivs bäst på vanligt tvådelat tränsbett. Ska bli intressant att se vad han tycker om detta och om jag får lite bättre håll på honom i hoppningen. Bettet är i sötmalm och rostar lite efter ett tag, vilket också ska bli intressant att se vad han tycker om.

 


Kostade 729kr hos Lindgården. Dom har för övrigt helt sjuukt fina saker från lite exklusivare märken som Antares, Freejump, Manfredi, RG mm. Min syster kallar butiken för "dreggelbutiken", och jaa. Nog är det fina saker alltid! Har klämt på Antares lädret säkert tusen gånger, haha.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vi säljer det Pessoa bettet på Tophorse:)

2012-04-21 @ 23:42:48
URL: http://internationalshowjumping.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0