Dum häst = Stukat finger

Var ute och skrittade Curre en runda igår efter att han hopptränat i tisdags. Han var inte direkt superpigg, men väldigt töntig/tittig! Han är normalt sett inte ett dugg tittig, men kan ibland få för sig saker bara. Efter halva ridturen så kom jag på att jag glömt mobilen i stallet och tänker att nu får jag INTE trilla av då jag inte kan ringa hem! Han har ju en förmåga att springa raka vägen hem när man åker av, vilket inte är så kul. När vi är på hemvägen och jag travar en liten sträcka så får han syn på något och gör världens helomvändning. Trots att jag var beredd på att han kunde gör det så åker jag ändå av! Håller tag i tyglarna så hårt jag kan för att jag inte vill att han ska kuta hem, men tappar honom såklart ändå.

Som tur var vände han åt fel håll och stannade en bit i från mig, men gissa om jag var arg! Mest för att det är ta mig fasen omöjligt att sitta kvar när han gör sådär, andra gången jag är beredd och ändå åker av! Grr. När ilskan lagt sig lite så känner jag att mina fingrar inte riktigt är som dom ska, och särskilt högra pekpingret gjorde bara ondare och ondare. Idag är det riktigt svullet och ömmar, plus att det knappt går att röra pga svullnaden. 

När benet precis slutat göra ont efter att Eddie sprang över mig så händer det här, suck! Ibland är det roligt att ha hästar ;) Ska vänta några dagar och se om svullnaden+det onda försvinner, hoppas slippa besöka sjukan. Får se hur det blir med ridningen, men det är ju bara ett finger ;) 

Ihoptejpat finger igår, nu ser pekfingret korvliknande ut.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0