Bilmetro Horse Festival

Har ägnat största delen av dagen till att jobba som funktionär på Gävle Ryttarsällskaps nationella 4-dagars meeting, som iår har fått namnet Bilmetro Horse Festival. Var med och hoppade den inledande 110n med Curre förra året, då vi var felfria och placerade. Kände inte riktigt att vi var i form iår, utan vi siktar på Högbospelen om en månad istället. Hade varit jäkligt kul att vara med dock, men men.

Stod först på framhoppningen 9.40-12.00, och det var sjuukt kallt! GRS  ligger precis vid havet, så det kommer riktiga isvindar. Stod sedan inne på banan fram till 16, där man åtminstone slapp blåsten! Även om man själv inte är med och tävlar så är det riktigt roligt och nyttigt att bara stå och titta när det är såna här större tävlingar. Se både duktiga ryttare och fina hästar är alltid kul! Speciellt framhoppningen är rolig att se på, om man skippar vädret som var idag då.

Sen en annan sak är att hindren av någon anledning blir mindre och mindre ju fler ryttare man ser ser glida över 130-140 höjder utan större problem. Då känns inte mina höjder och klasser särskilt högt, haha. Skulle man omge sig av elitryttare och varje dag se sån ridning så skulle man nog inte tycka att det var så märkvärdigt längre. För det ser verkligen i dom flesta fall så lätt ut!

I morgon så åker vi nog in och bara kollar när elitlagen ska rida, det är alltid spännande. Håller självklart båda tummarna för att det går bra för GRS! Ska även in på söndagen och jobba som funktionär, men det är bara kul :)


Bild från Högbospelen 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0