Tävling Gestrike sportryttare

Var ju till Jäderfors och tävlade med Eddie i lördags, vilket ni kanske såg på min mobilblogg. Skrev aldrig om tävlingen då, utan tänkte göra det nu istället. Bättre sent än aldrig? Haha. Har ändå haft inlägget i utkast utan att publcera det, varför vet jag inte ;)

90cm
Försökte att låta bli munnen så mycket som möjligt på honom under framridningen och trots att han var ganska spänd så lugnade han ner sig efter en stund. Hade en ganska bra känsla på framhoppningen och och han kändes hyfsat avspänd. På banan så sprang han iväg på linjerna och vi plockade bort ett galoppsprång, men fick tag i honom där imellan, och då hoppade han väldigt fint. Faktiskt så var vi felfria och fick rosett, Eddies andra på snart två år ;) Men är jättenöjd med honom!

100cm
På framhoppningen så var han lite bökig med munnen, men kände faktiskt taggad och hoppade väldigt bra. Bestämde mig för att ha lite mer kontroll och rida på rätt antal galoppsprång i den här klassen, och vi fick det själklart trång mellan ettan och tvåan och petade då ner tvåan. Sen blev han lite bökig så vi rev trean, likadant till femman, men resten kändes faktiskt väldigt bra! Speciellt till sista hindret så satte jag ihop honom lite mer, och då hoppade han till riktigt fint. Men det som jag är mest nöjd med var att han var så positiv och hade inte en tendens till att stanna, utan tyckte det var kul och försökte verkligen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0