Dagens ridning

Eddie och jag har haft en liten svacka, eller åtminståne i markarbetet har det inte alls känts bra (i hoppningen däremot så har han tagit ett kliv framåt konstigt nog). Men idag när jag red så var han så himla fin! Hade en riktigt riktigt härlig känsla, vilket var superkul då vi som sagt har haft en svacka.

Red i Eddies hage då han har tappat en sko och underlaget var faktiskt helt ok där. Började med att jobba igenom honom en stund i skritten, ställde igenom och flyttade undan skänkeln. När han kändes fin och slappnade av i det arbetet så la jag mig på en stor volt och jobbade likadant i traven. Efter en stund så kom han igenom i båda sidor, kändes stadig och fin i munnen. Inte alls sådär tjafsig och jobbig som han har varit, utan jag hade en riktigt bra känsla!

Jobbade vidare med övergångar i galoppen, och han var lika fin där också. Jobbade avslappnat och igenom kroppen helt utan bråk, han var bara helt underbar om man jämför med tidigare pass! Log för mig själv när jag travade av, haha. Nej, men jag är supernöjd med honom idag! Han har varit så himla spänd ett tag, så det var kul att han kunde jobba så avslappnat :)

Har nyss laddat ner den nya blogg.se appen och bloggar från den, så vi får se hur inlägget blir ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0