Återbesök

Igår rullade bilen och transporten återigen ner mot stockholm för återbesök hos Brunmåla med Curre. Vi var där för ca två veckor sedan hos en annan veterinär och då såg han jättebra ut, men fick en liten behandling då det syntes liite på vänster på volt på hårt underlag. Igår så skulle den tyska veterinären kolla på honom, och han såg nu jättebra ut på både böjprov och på volt. Super som hon uttryckte det!

Inför igångsättningen så blev han behandlad i ryggen och bakknäna (inte haserna, utan knäna vid höften) med muskelavslappnade, något sånt. Han snubblade lite med baken när vi saktade av till skritt, så därför fick han denna behandling för att hjälpa till och få bort spänningar inför igångsättningen då dom lätt kan dra på sig sånt när dom varit halt fram.

Eftersom han fått bahandling i ryggen så ska han först prommeneras i en vecka, sedan får jag börja sitta på honom och följa ett igångsättningsschema! Känns verkligen underbart att han har svarat så bra på behandlingen, så det är bara att hålla tummarna för att allt går vägen nu! Han har iaf fått dom bästa förutsättningarna för att bli frisk, så vi hoppas på det bästa :) Ni förstår nog inte hur glad jag är just nu!


Min plutt♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0