7. En sak som aldrig får hända!

Ligger lite efter i listan, men här kommer alltså dag 7!

Den sak som jag skulle vilja skriva här, har i princip redan hänt. Att det skulle hända Curre något har alltid varit min värsta mardröm, och det är precis vad som har hänt honom. För drygt 1-2 månader sedan så trodde jag att allt var över på riktigt och det var det värsta jag varit med om rent känslomässigt... Han är en häst som jag verkligen passar ihop med och har allt som jag vill att en häst ska ha, plus att han har världens härligast personlighet. Såna hästar hittar man inte hur som hellst, som man verkligen passar ihop med.

Nu får vi hoppas att allt går vägen och att han kommer att få hålla sig fräsch i framtiden. Han är ingen häst som trivs med att bara gå i hagen, utan han älskar uppmärksamhet och att komma ut på tävling och prestera. En stor gräsbana med maffiga hinder, då är han som lyckligast! Glömmer aldrig den gången vi tävlade i Hedemora på gräs, haha...

Så en sak som aldrig får hända har varit väldigt nära att hända, men jag hoppas att det vänder och går mot det bättre nu. Känner mig tjatig, men allt kring Curre dom senaste 2,5 året har varit väldigt oklart och framförallt så har det varit tungt. Man får liksom en sån fin häst som man passar så bra ihop med att man inte tror att det är sant, och så blir det såhär. Men nu blickar vi framåt och hoppas på det bästa :)

Kommentarer
Postat av: maalin

2011-09-29 @ 10:39:06
URL: http://blackholegrows.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0