4. Det här är jag bra på

*Jag har en hyfsat bra grundsits. Visst har jag saker jag behöver jobba med som som jag skrev i igår, men inga "grova" fel tycker jag.

*Att rida rytmiskt. Har iof inte haft en häst som varit så mycket "av och på", men att rida rytmiskt är något jag alltid fokuserar på när jag rider/hoppar. Är noga med att ha "ordning och reda".

*Att aldrig ge upp. Jag är fruktansvärt envis och det ska mycket till innan jag ger upp! Visst finns det dom gånger som jag bara har velat ge upp och skita i allt, men i grund och botten så är jag inte den som ger mig i första taget. Antingen så bryter man ihop, eller så biter man ihop som min tränare brukar säga när det går tungt ;)

*Ta till mig och lyssna på kunniga människor. Det skulle aldrig falla mig in att starta en högre klass utan att rådfråga min tränare, eller gå och köpa en häst utan att ens prata med tränaren. Jag är fullt medveten om att jag absolut inte kan allt och rådfrågar och lyssnar därför på folk som är mycket bättre och har mer erfarenhet än mig. Sen får man ju såklart tänka på vem man tar hjälp av och inte lyssna på allt och alla såklart. Det bästa hästköp jag har gjort var när vi bad min tränare provrida och leta ut en häst åt mig, och det är ju såklart Curre vi pratar om<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0