Bockelibock

Eftersom Curre stod igår, så fick han trava för första gången idag! Han tyckte det minst sagt var kul och bockade runt en hel del, haha. Är det inte karatesparkar så kör han huvudet mellan benen och guppar runt! Som tur var så gjorde han inte sina värsta bocksprång, även om han bockade på ganska bra idag. Men det är bara roligt att sitta på honom när han är glad! Förutom att han var pigg och busig så skötte han sig fint. Dock har han varit på dåligt hömör både igår och idag, så jag hoppas att det piggar upp honom lite att han får börja trava lite smått under turerna. Han är sådär, har sina dagar ;)

Eddie gick för övrigt ett pass på banan, med mycket fokus på takten och kontakt/stödet. Han har varit lite jobbig den senaste tiden, så la verkligen fokuset på grunderna idag. Jobbade med några övergångar som han gjorde bra, och jag tycker att han blev stadigare mot slutet. När han är spänd och inte riktigt framme till bettet så går han och smårycker i tyglarna, men han kändes som sagt bättre mot slutet. Fick honom tom att gå ganska avspänt förbi den läskiga kortsidan! Får man honom fokuserad så brukar han glömma av sig i att leta läskigheter, och det är nog så man får lösa det :)
Kommentarer
Postat av: Maja

Tackar! =)

2011-10-16 @ 22:29:27
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: warnmark -Officiell bloggare GHS 2012

Sv; Tack Veronica :D Det är väldigt roligt att vara tillbaka igen!Väldigt intressant att höra hur du har det uppe i norr eller vad man ska säga. Jobbigt att behöva åka så långt till kliniken :( Vilken är det ni åker till då? Och hur är det med Curre nu?

2011-10-18 @ 21:01:16
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0