Tävlingen

Internet var helkrångligt igår, så uppdaterar om tävlingen nu istället.

95cm

Satt för det första upp aldeles för sent, och hann inte alls rida fram honom ordentligt. Så himla dumt av mig! Han behöver en lång framridning för att spänna av och komma till ro, så på banan var han stressad och bara sprang. Fick inte tillbaka honom mellan hindren, tappade rytmen totalt vilket gjorde att jag inte kunde lägga honom optimalt =stopp. Tre stopp och uteslutna, dock kom vi över sista hindret, alltid något...

1m

Det var så få starter så vi ställde aldrig in honom i transporten mellan klasserna, utan jag red istället fram honom ordentligt till den här klassen. Han kändes fin och började tillslut att spänna av efter några språng på framhoppningen, dock fortfarande ganska spänd. På banan så stannar han först på tvåan som var en grind, tror han blev lite tittig då jag inte var tillräckligt bestämd i anridningen. Sedan så kom jag i ett sånt där satans mellanläge på kombenationen direkt efter, så blev ett stopp även där. Klandrar inte honom för det, utan det var mitt fel. Blev redigt arg på mig själv där, och red bestämt resten av banan som han faktiskt hoppade felfritt.

Var så himla besviken och ledsen efter detta, då han kändes så himla fin på träningen... Inte bara för att det gick dåligt just denna tävling, utan för allt. För att det aldrig släpper med Eddie, allt med Curre osv. Bägaren rann över så att säga. Men som Leif sa, det finns bara två saker att välja mellan. Antingen så bryter man ihop, eller så biter man ihop. Men egentligen så finns det bara ett alternativ ;) 

Men ska vi se något positivt i det hela så hoppade han faktiskt väldigt fint när han väl hoppade. Inte sådär spänt när han släpper ryggen och bara drar med sig bommarna, utan han hoppade lite mera runt och försiktigt. Fick utan problem plats i kombenationen, som han så många gånger har fått det trångt i och rivit ut. Även om han fegar ur så tror jag han har lärt sig lite, så det kanske släpper snart. Vi får hoppas på det :)

Man får bryta ihop en liten stund då och då, men jag har bestämt mig för att vara positiv. Någon gång kommer jag att lyckas, om jag bara kämpar tillräckligt hårt och håller modet uppe! :)


Eddie över den läskiga grinden. Snodde bilden av Evelina, hoppas det är okej!Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Sv; Tack så mycket, och självklart får du lägga upp dem här på bloggen! ^^Var ju och fotade på StoRK och såg att han var ganska pigg i första klassen. Men annars såg det jätte fint ut =)

2011-05-30 @ 13:25:18
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/
Postat av: linda

är du intresserad så tror jag min lillasyster har bilder på dig och den bruna från stork :-) www.lafoto.n.nu

2011-06-12 @ 00:53:39
URL: http://mylifeandbrian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0