Högbospelen torsdag

Var alltså iväg till Högbo på deras meeting "Högbospelen" som började idag, och hoppade den inledande 110n med Curre!

110cm: 0+0 fel och 13e placerad av 74 starter!

Curre gjorde det igen, och skuttade runt sin fjärde felfria start av fyra möjliga sedan skadan. Dessutom så lyckades han hoppa hem en rosett även denna gång, bästa hästen! Detta var första utetävlingen för iår, och dessutom på en stor utebana, så la fokuset på att försöka hålla samma tryck och rytm i galoppen hela banan runt. Jag tycker att vi fick ett bra flyt och jag red på dom antal språng som jag planerat. Dock så blev han lite stark och jag fick inte riktigt tillbaka honom på linjerna, vilket resulterade i att vi fick ett kort sista språng. Speciellt till sista kombenationen i omhoppningen så kom vi nära då jag inte fick tillbaka honom i tid, men nu när det är så pass lågt så fixade han det ändå.

Sen så gjorde jag en dundermiss till första i omhoppningen och tänkte trycka av honom aaaldeles för tidigt, men superCurre trampar om och är felfri över. Jag borde verkligen inte göra en sådan miss, men jag får återigen tacka min otroligt snälla och duktiga häst!♥ Jag skulle bara ha behållt samma tryck genom svängen och väntat ut hindret, men som sagt så lär man sig av sina misstag. Men i övrigt så kändes det enkelt, så på lördag blir det 120 start för vår del. Hjälp! Men det går nog bra, bara jag ser till att rida med ett bra tryck och vara snabbare tillbaka så går det nog bra :)

Det skulle vara en fotograf på plats, så efter helgen så kanske ni får se bilder! Kommer förmodligen film från rundan lite senare :)


Bäst♥

Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Gud vad roligt att det går så bra för er! =D Såg att det var många anmälda till 120cm i morgon, så lycka till! Tänkte höra med dig när första start går? Funderar nämligen på att åka dit =)

2011-05-06 @ 14:18:50
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Fan vad underbart Veronica! Är så glad för er skull!

2011-05-06 @ 20:39:33
URL: http://eternaldelight.blogg.se/
Postat av: viki

Wow, vilken underbar häst!!<3<3Åh, jag verkligen äldkar dina bilder på hästarna! :D

Hoppas allt är bra? :)Jag undrar bara, var bor du? :D

Kram!

2011-05-07 @ 12:43:36
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad roligt:)

2011-05-09 @ 00:04:09
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0