Dagen före tävling

Red Eddie på morgonen då vi skulle bort på eftermiddagen, så jag släppte ut dom andra två och lämnade kvar Eddie inne då jag skulle göra iordning och rida honom. Gissa om han blev upprörd? För det första så skrek han, och sen vände han huvudet och blängde på mig med jämna mellanrum ;) Haha! Egentligen så brukar han inte bry sig om att vara inne själv, men att dom andra får gå ut i hagen före honom är inte poppis!

Red först ut honom en sväng, ca 30min och sedan en stund på banan för att checka av. Dels så var han lite upprörd över att han inte fick gå ut, och sedan så stod det en annan häst i en hage vid ridbanan och skrek då den var själv... Så när Eddie skrek så svarade den hästen, osv. Egentligen så kändes Eddie ganska fin och mjuk när han väl slappnade av, men var väldigt okoncentrerad och hörnet vid lngången var plötsligt väldigt farlig idag. Så vi hade en liten dust, och jag var måttligt irriterad då det dessutom spöregnade. Men när vi red hemåt så kändes han iaf avspänd och fin, alltid något :)

Imorgon så åker vi till Storvik och hoppar 0,95m och 1m, båda i två faser. Känner mig riktigt taggad!Mobilbild tagen för någon vecka sedan.Kommentarer
Postat av: Linda Eriksson

Nu har jag skickat bilderna =) Hoppas du blir nöjd med dem!

2011-05-29 @ 19:15:07
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/
Postat av: Beatrice

sv: ja :D

jag hittade fina bilder på henne!

2011-05-29 @ 19:45:19
URL: http://beatricebroberg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0