Equitana!

Jag har haft så fullt upp nu, så jag har faktiskt inte hunnit berätta att jag och min familj åker bort tisdag eftermiddag och kommer hem sent på torsdag. Men vart är det jag ska? Jo, vi ska flyga ner till Tyskland för att gå på Equitana!! :D Ska verkligen bli superkul! Första natten bor vi på hotell och sen andra natten ska vi bo hos min pappas faster. Det var några år sedan vi träffade dem, så det blir kul :)

Equitana brukar kallas världens största hästmässa och hålls varje udda år i Essen, Tyskland. 2009 så hade dom hela 861 utställare, så det är verkligen stort! Dessutom så arrangeras det shower och mycket mer. Ni kan läsa mer på Equitana.com, dock är sidan på tyska om man inte översätter den såklart.

Åker på träning med Curre imorgon bitti, och sedan åker vi hemifrån vid 4-tiden. Hästarna får två dagars semester och blir omskötta av min morbror medan vi är borta. Så det blir nog ingen uppdatering imorgon, kanske en snabbis från mobilen bara. Men nu vet ni iaf vart jag håller hus några dagar, haha. Men det ska bli superkul! :)

Kommentarer
Postat av: Hanna - TÄVLING Vinn ridstövlar :D

Vad kul ! Blir lite smått avundsjuk ! ;)

2011-03-15 @ 14:15:12
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh lyx!Du får berätta allt sedan jag tänkte åka nästa gång det är

2011-03-17 @ 22:44:17
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0