Tävling i Falun

Har som sagt varit iväg på tävling i Falun idag, på Svedens ponnyklubb och hoppade en regional 1,10m med Curre. Jag som inte hade tänkt att rida 1,10 än, men Leif tyckte absolut att vi kunde hoppa 110 nästa tävling. Så vi körde på det!

1,10m: 0+0 fel, några utanför placering.

På framridningen så var han fortfarande lite stel, vilket säkert beror på att han dels har stått två dagar och sedan så har jag inte kunnat rida igenom honom ordentligt nu inför tävingen. Men efter att jag ridit fram en stund så släppte det lite och han började komma igenom kroppen. På framhoppningen så blev det lite kaos, jag kom inte riktigt till ridning och fick inte någon bra rytm alls. Kom lite stort, han drog till höger efter hindret och det kändes inte sådär jättebra.

Väl på banan så försökte jag bara se till att ha en bra galopp och rytm. Han var inte riktigt runt innerskänkeln i svängarna och det blev lite krokigt, men han hoppade jättebra och var felfri! Kom lite stort in på fyran och hann inte riktigt sätta tillbaka honom på 6 jämna språng, utan kom lite nära femman som var ett räcke. Dock löste han det fint och var felfri. Red ganska lugnt i omhoppningen, så hamnade en bit utanför placering. Men jag var bara ute efter en felfri och bra runda, vilket jag nog tycker att vi hade! Dock så måste jag verkligen fokusera mer på mina underskänklar. Kändes som att dom for hej vilt när Curre hoppade till lite. Men det är bara till att träna :) Är iaf jättenöjd med Curre, som fortsatte att hoppa busenkelt :)

Film och fler bilder kommer senare ikväll!

Kommentarer
Postat av: Adina

Härligt att du är nöjd, det är det absolut viktigaste! :)

2011-03-20 @ 18:38:51
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Julie

Det hørtes ut som et bra stevne, det er gøy når det går så bra:)

2011-03-20 @ 22:11:34
URL: http://julieroland.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0