Ny sadel!

Ni kommer väl ihåg att jag skrev att jag köpt något mer på Equitana än det jag visade? Idag så kom det, och det var som någon gissade rätt en sadel! Inte vilken sadel som helst, utan en CWD sadel!! Eddie har behövt en ny sadel länge då den jag har haft på honom inte har legat bra, och vi skojade och sa att vi kanske skulle komma hem med en sadel från mässan. Vilket det faktiskt blev, haha.

Men det var så att CWD hade en monter på mässan, och dom hade även en del begagnade sadlar hängde där. Så jag var dit och tittade, och märkte att dom var mycket billigare än vad man ser begagnade CWD sadlar för här hemma! Så jag provsatt flera sadlar, och det slutade med att jag köpte en av sadlarna! Dom bjöd på frakten och jag fick ett aldeles nytt CWD sadelskydd. Detta var alltså inte någon återförsäljare, utan CWD själva. Väldigt trevliga och förklarade och berättade mycket om hur sadlarna var uppbyggda.

Idag så kom alltså sadeln, och jag provade den på Eddie nu ikväll. Den låg bra och var helt underbar att rida i! Gled bak lite, men inte alls lika mycket som den jag hade på honom innan. Men vi kör med denna sadeln, för den låg mycket bättre än den andra. Dessutom så verkade Eddie trivas riktigt med CWD sadeln då han gick riktigt lugnt och avspänt. Glömde att ta med kameran, men lovar att ta bilder på den imorgon! Dock är sadeln brun, så nu blir det till att köpa nya saker i brunt! Men eftersom Eddie inte har några egna grejor, utan använt Curres, så spelar det ingen större roll. Hade ändå tänkt att han skulle få egna saker när jag köpt ny sadel :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0