Hopptävling i Gävle

Idag var det alltså dags för Curres tävlings "debut" efter skadan, alltså vår första tävling på två år. Vår allra första tävling var faktiskt på GRS, sista tävlingen innan skadan var på GRS och första efter blev också på GRS. Haha, något jag kom på nu :)

Men Curre tyckte iaf att det var superkul att komma ut och tävla! Medan jag satte på mina grejor så började han sparka i transporten och knuffade nästan omkull mig när jag skulle tränsa. Sedan var det lite bångstyrigt att få på honom alla saker när han for runt, men så fort jag kom upp i sadeln så lugnade han ner sig. Framhoppningen var jag som sagt lite orolig över, men det gick bra! Han tycker inte om mötande hästar som kommer i full fart och kastade sig runt en gång, men annars så skötte han sig fint.

1m: 0+0 fel och 2a plats!

På banan så fokuserade jag mest på att ha en bra galopp och vi tutade runt felfritt i båda faserna och kom på andra plats! Haha, jag blev jättechockad när jag gick upp i ledning eftersom jag inte alls red för placering. Vi kom jättesnett in i kombenationen i omhoppningen, men Curre räddade det fint och enkelt. Annars så kändes det ganska bra för att vara vår debut, även om det inte var vår bästa runda. Men jag är nöjd! Curre tyckte det var superkul och bara lekte runt. Han hoppar ju inte på dessa höjder, utan skuttar mest över. Det var ganska klurigt byggt för att vara en lokal 1m, vilket gav utslag då det bara var tre dubbelnollor. Inte hälften av startfältet som det kan vara ibland. Men det var roliga och bra banor tycker jag! 

Är verkligen jättenöjd med dagen
och det var superkul att vara ute på tävling med Curre igen. Han gör det så enkelt, och det märks så tydligt att han älskar det här! Det viktigaste var att vi fick en bra runda, sen att vi lyckades ta en placering och fick rida ärevarv, det tar vi som en bonus :)

Tyvärr så blev det inte så mycket fotat då det var hemmatävling, och min syster (som brukar fota) stod på banan i den klassen som jag red. Instruerade dock pappa lite snabbt, och han lyckades iaf klicka några helbider. Inte speciellt snygga, men ni får iaf se hur vi såg ut idag! :)Film kommer så fort jag laddat in den! :) 


Kommentarer
Postat av: Caroline

Härligt! Grattis!!!!

2011-03-05 @ 22:55:49
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Linda Eriksson

Gud vad roligt! =D Grattis ! =D

2011-03-05 @ 23:04:06
URL: http://lindaaerikssoon.blogg.se/
Postat av: Vilgunn

Så gøy, gratulerer! :D

2011-03-05 @ 23:38:27
URL: http://www.wearerebellion.blogg.no
Postat av: Linnéa

Åh vad söt han är!

2011-08-27 @ 14:05:46
URL: http://lbergh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0