Gårdagens och dagens ridning

Gårdagens ridning

Eddie


Jobbade honom på banan, dock gick det bara att skritta och trava då det var så halt. Eddie var verkligen superspänd idag, och dom bräkande fåren nere vid det redan läskiga hörnet gjorde inte saken bättre. Så jag jobbade mest med att få honom koncentrerad och inte spänna sig för allt  runt omkring genom att hålla honom sysselsatt med volter, flytta och ställa honom ifrån det farliga. På slutet så kändes hans okej och jobbade ganska bra, dock blev han nästan lite framtung. Han brukar kunna bli så när han inte riktigt är avslappnad.

Curre

Skritt ca 35min.

Dagens ridning

Eddie


Red ut en lite längre runda, dock är det lika halt och hårt efter vägarna. Så blev mest skritt och trav idag också, trots att han hade behövt gå ett ordentligt pass. Han var fortfarande spänd sedan igår, men jag fortsatte bara i samma spår med att hålla honom sysselsatt och inte bry mig om att han blir rädd för något, utan bara ställa ifrån. Mot slutet så kändes han ganska fin och flyttade riktigt bra, och den galopp vi tog så kändes han avslappnad och fin. Dock så blev han nästan lite framtung på slutet, eller lägger sig lite på bettet. Tycker att han har blivit så på eggbettet (som jag red med både idag och igår), så vi skippar nog det och kör på tvådelat tränsbett+bettskivor eller novett som han hitils har gått bäst med!

Curre


Red ut en sväng efter vägarna. Eftersom han hade en lite tendens att bli framtung så jobbade jag mest att få fram honom. Jobbade med övergångar och tempoväxlingar i traven, och han kändes ganska fin mot slutet. Flyttade väldigt bra undan båda skänklarna och bjöd fram. Känns som att han börjar kliva igenom kroppen bättre nu, och får en stadigare form!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0