Nya tyglar

För någon dag sedan så lyckades Curre ha sönder mina GG tyglar till värdagstränset när han drog ner huvudet i jakt efter några höstrån. Jag som bara hade två par tyglar till mina 4 vardagsträns... Jag är nämligen väldigt kräsen när det gäller tyglar och kan bara rida med gummityglar. Släta lädertyglar och för att inte tala om vävribbtyglar med stoppar är nog det värsta jag vet!

Eftersom jag då bara hade ett par tyglar som jag inte orkade flytta runt mellan Curres och Eddies träns, så gick jag in en sväng på Stockholm Ridsport igår när jag ändå var dom krokarna, i jakt efter ett par nya tyglar. Men dom billigaste gummityglarna jag kunde hitta i rätt färg och storlek var ett par Dyón... Men jag blev så less och ville ha ett par NU, så jag köpte dem ändå. Tur att Dyóns tyglar är bland dom skönaste iaf :) Dessutom så är deras maringalflugor mycket snyggare än dom vanliga tycker jag!


Dyón WC, 430kr hos Stockholm Ridsport

 

Är ni kräsna när det gäller tyglar?
Kommentarer
Postat av: Elin

har blivit mer och mer, gillar också gummitygeln för jag får bäst grepp med den. Rider mycket utan handskar och då svettas jag om händerna då glider tyglarna om jag inte har mina gummi. Mina favvosar är slät läder på utsidan och gummi på insidan.

2011-03-30 @ 21:06:49
URL: http://stallvran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0