Dagens ridning

Eddie

Red ut en sväng neråt och förbi skidanläggningen. Det var runt 10 plusgrader och grusvägen hade tinat fram på vissa ställen! Börjar äntligen att se ett slut på denna vinter, så nu får det faktiskt ta och smälta undan tycker jag allt. Men Eddie kändes faktiskt ganska fin idag. Jobbade lite skänkelvikningar och öppnor längs vägen, och på slutet så kunde jag sitta och jobba honom utan att han spände sig allt för mycket. Han låg dock på ganska mycket så jobbade som vanligt med halvhalter, övergångar och halter för att se till att han lyssnar tillbaka och inte ligger på. Han kändes mycket finare i galoppen idag, slappnade av och jobbade bra :)

Curre


Vill helst glömma denna ridturen... Nej, men red samma runda som jag gjorde med Eddie och det började med att vi mötte massor av bilar,  han blev ganska spänd och började fjanta lite. Sedan resten av turen så blev jag irriterad på min syster som var ivägen hela tiden (haha), jag blev irriterad och tappade känslan och allt blev bara pannkaka. Han var ganska stel i vänstersidan och kom aldrig riktigt till arbete. I galoppen när vi låg bakom Angelica så ville han inte riktigt hålla högergaloppen, utan sladda ut med baken och det kändes nästan som att han skulle slå på en brall. På slutet när jag jobbade lite skänkelvikningar i skritten så började han lossna och kändes iaf bättre.

Iom att vi ska tävla imorgon så kändes det här passet inte alls kul. Brukar normalt sett rida en stund på banan dagen innan tävling, men det är ju så kasst underlag där nu. Men det är bara att glömma och tagga om tills imorgon! Igår så var han ju faktiskt jättefin :)

Kommentarer
Postat av: Adina

Hoppas det blir bättre imorgon!

2011-03-20 @ 13:06:01
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0