Dagens ridning

Eddie

Red ut en längre runda uppe i skogen. Han kändes lugn redan från början, skyggade dock för ojämnheter i marken och jag vet inte vad, haha. Men han var avslappnad och jobbade bra redan från start. I galoppen så kändes han stadig och jag kunde både korta och länga galoppsprången utan att han blev stark eller gick iväg. När man sätter sig ner i traven så blir han ofta väldigt spänd, men mot slutet så slappnade han av och jobbade riktigt bra där också. Flyttade honom i en öppna, vilket han gör för grymt små hjälper!

Men det känns så himla kul att det hänt så pass mycket i vinter, trots att vi i princip inte har varit iväg och tränat något alls. Allt det jag har fokuserat och jobbat stenhårt med börjar fungera. Nu kan han jobba avslappnat i rätt form även när vi rider ut, vara koncentrerad på mig och på så vis så sätter han rätt muskler. Riktigt rolig är han att rida just nu :)

Curre


Blev ett ganska lugnt pass eftersom han ska tävla imorgon. Red först ut en sväng, samma runda som igår, och red sedan en snabbis på banan. Kände bara på honom och kollade av att han lyssnade både framåt och bakåt. Precis som igår så kändes han riktigt fin, så det var kul! :)

Kommentarer
Postat av: Elin

grattis till andraplatsen! var lite nyfiken så kollade resultatet... :) vilken start!!!

2011-03-05 @ 20:16:38
URL: http://stallvran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0