Dagens ridning

Curre
Hopptränade för Leif i Gävle. Kommer ett inlägg och ett filmklipp från det, troligen imorgon då det tar sjukt lång tid att ladda upp filmer...

Eddie
Det var 15 plusgrader i solen, så idag var vägarna mjuka och fina! Red först till ridbanan för att kolla hur den såg ut, och på ena långsidan så var gruset framme, men största delen av banan var täckt av ett tunnt lager is. Men om det fortsätter att vara plusgrader så dröjer det nog inte länge förren den är ridbar! Red iaf ut en sväng, och vi kunde faktiskt rida genom skogen hem fast vi red runt 7-tiden. Försökte mest se till att ha en mjuk kontakt och en jämn drivning, se till att han är rak och runt innerskänkeln, inner skänkel-ytter tygel som Leif tjatar om!

I början var han lite spänd, men efter ett tag så slappnade han av och kändes väldigt stadig. Satte mig ned och jobbade lite med skänkelvikningar, öppnor och galoppfattningar. Vanligtvis så brukar han bli lite springig när jag sätter mig ned och jobbar honom, men nu var han avslappnad och jobbade riktigt bra. Det går framåt :) Får se om det kanske blir någon dressyrstart med honom, det vore roligt! Han är ju så himla lätt och fin att rida bara han slappnar av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0