Curres födelsedag!

Detta inlägg skulle ha publicerats tidigare idag, men bättre sent än aldrig? ;)

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Curres födelsedag! Idag, den 8 mars så blir Curre hela 9 år på pricken. Imorgon så fyller jag, vilket känns lite speciellt att vi faktiskt fyller dagarna efter varandra jag och min häst. Det känns lite ovant att han blir nio iår, och nästa år blir 10! 

Jag ångrar verkligen inte en sekund att jag köpte denna häst, då han är mer än vad jag kunnat drömma om. Jag provred honom inte, utan vi köpte honom osedd från Belgien. Dock var det min tränare som provred honom och sa att den här hästen måste vi bara köpa, och hon hade så rätt. Redan första gången jag satt på honom så kändes det så rätt, och så mycket bättre än alla andra hästar jag provridit tillsammans!

Vi har gått igenom väldigt mycket på dom tre åren jag har haft honom. Han tog mig först från 90cm till 120m på ett år, där vi både kvalade till 130 på två tävlingar, hade placering i 120 och kom med i Gävleborgs Utv-team. Sedan blev han skadad, vilket kom som en riktig mardröm. Jag hade världena finaste häst, precis nått framgångar jag inte trott var möjligt på den tiden, och sedan blev allt bara svart.

Det fanns inga garantier för att han någonsinn skulle bli bra igen, men vi gav honom tid att bli bra. Två år senare är han frisk och startar sin första tävling igen. Inte nog med att Curre är en häst med fin stam och kapacitet att gå stort, så är han en fruktansvärt speciell och personlig häst. Vilket inte bara jag tycker! Han är så mycket mer än bara en häst. Jag är ledsen om jag tjatar, men ni anar inte vad jag känner för denna häst. Han är min andra hälft, och det räcker med att se honom i ögonen så blir jag aldeles varm.

Grattis till min fina häst♥ Kommentarer
Postat av: Sanna - Fotoblogg

Grattis till honom ! :)

2011-03-09 @ 08:31:18
URL: http://niikons.blogg.se/
Postat av: ida

hur mycket kostade Curre när du köpte honom? :)

Din blogg är bäst ! :)

2011-03-09 @ 21:21:11
Postat av: Caroline

Grattis till er båda!!! :) Sista bilden på Curre är verkligen helt underbar! Han är sååå söt med lilla mulen och de stängda ögonen, buse!

2011-03-11 @ 22:05:15
URL: http://littleworldof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0