Tröök på hästfronten

Curre skrittas just nu 20min/dag, och Eddiepojken har semester fram tills nästa vecka då vi ska in till ATG och plocka stygnen. Så förhoppningsvis så kan han börja ridas igen under nästa vecka, om allt ser bra ut. Curre kommer förmodligen också han att ridas igång ordentligt nästa vecka om allt ser bra ut. Men fram tills dess så är det trist på ridsidan, bara Curres skrittturer och kanske lite trimm av min syster ponny om jag har tur. Jag missade förra veckans träning och även denna vecka, sedan är det slut för terminen. Riktigt tråkigt, risken för detta ska ju bli mindre med två hästar tycker man. 

Så just nu så är det inte sådär jättekul på häst/tränings/tävlingssidan. Riktigt trist ärligt talat. Men jag är van, så det är bara att stå ut tills båda är igång igen. Skulle kunna döda för att få hoppträna för Leif nu i veckan, men det är som det är. Mina pojkar mår bra iaf, huvudsaken det! Ska försöka att hålla bloggen hyfsat uppdaterad nu när det är trist på ridsidan, men vi får se.


Kommentarer
Postat av: Malin

SV:Du har inte lust att göra en till mig?:)

2011-06-08 @ 10:37:03
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: emmaa - ryttare&fotograf

va med i kvällens blogg.:DDet ända du behöver göra för att ha chans att bli kvällens blogg är att kommentera " jag är med " Vinnaren blir länkad i ett eget inlägg med lite bilder och få skriva en text om sin blogg om den vill!http://emmahellgrenn.blogg.se/2011/june/kvallens-blogg.html#comment

2011-06-09 @ 14:36:44
URL: http://emmahellgrenn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0