Porträttbilder på Eddie

I onsdags så fick jag för mig att testa mina nya silikonsnoddar, och dessutom så ville jag se hur Eddie skulle se ut i knoppar. Tänkte till en början bara göra några stycken, men det blev tillslut hela manen och en knopp i luggen! För att knoppandet inte skulle vara helt förgäves så borstade jag av honom lite snabbt och tog ut honom för att fota. Det var runt 8-tiden på kvällen och inställningarna på kameran var väl inte helt perfekta, men det blev ändå några ganska fina porträttbilder på Eddie!

Om ni undrar så står han inte lös, utan jag har redigerat bort grimskaftet på några bilder!


Här syns knopparna ganska bra.


Närbild på knopparna. Ha i åtanke att jag kanske har knoppat max 10ggr under mitt liv ;) Dessutom så delade jag aldrig upp manen i jämna tofsar från början, utan det blev som sagt hela manen istället för några stycken.


Den bästa uppställda bilden. Synd att han vänder bort huvudet..

Han var inte helt lätt att fota då han under den mesta tiden stod med öronen rakt ut, precis som på dom två sista bilderna. Hur vi än hoppade runt, skramlade och viftade med både det ena och det andra, mutade med godis osv, så stod öronen fortfarande rakt ut ;) Han tyckte väl att vi var väldigt jobbiga och hade hellre kunnat tänka sig att gå in till maten istället. Men dom stunder öronen åkte fram så var det bara att klicka för fullt med kameran!

Men visst passade han bra i knoppar? :)


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jättefina bilder! Han passar i knopparna :)

2011-06-11 @ 08:32:17
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Julia

Jätte fint :) Jag är usel på att knoppa.. Melroose är också svår att fota.

2011-06-11 @ 13:06:31
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: patricia

snygg häst ;)

2011-06-16 @ 08:30:09
URL: http://ponnynceline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0