Pälsglans

Jag har så länge jag kan minnas alltid använt Equistars pälsglans, och tyckt att den varit superbra! Det började med att jag fick en flaska av mammas kompis när jag var 11 år kanske, och har sedan kört vidare på samma märke. Dock finns den inte överallt och nu när jag hade slut så tänkte jag för en gångs skulle inte vara så konservativ, utan köpte helt enkelt ett annat märke denna gång då den jag brukar köpa var slut på Granngården. Har hört att Foxfire ska vara bra och att folk varit nöjda med den, så det fick bli den.

Dock var den inte alls lika bra som Equistar! För det första så luktade den inte alls något vidare, och sen så fick jag spraya flera gånger för att kunna reda ut svansen hyfsat lätt. Det kändes mer som något balsam än som ett pälsglans faktiskt. När Curre har haft riktigt tovig och lortig svans så brukar jag först tvätta den med schampo, och sedan spraya på ganska mycket pälsglans. När den sedan har torkat så är den superlätt att reda ut, men med det nya pälsglanset så fungerade det inte alls lika bra... När jag använt Equistar så håller sig svansen lättkammad i 1-2 veckor, medan jag får spraya på var och varannan dag med det nya för att svansen ska bli lätt att reda ut.

Så nej, Foxfire köper jag inte igen. Jag tänker köra vidare på min Equistar som jag hitils håller fast vid är bäst! :)Har ni någon favorit när det gäller pälsglans? Kommentarer
Postat av: Hanna

Tycker foxfire är superbra, har bara det numera :)

2011-06-25 @ 16:11:17
URL: http://brusella.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Har ett suuuperbra från Horetack som luktar mums. Ska kika sen i stallet vad det heter =) Bästa jag haft och jag har testat det mesta inklusive dem ovan.

2011-06-25 @ 16:32:00
URL: http://eternaldelight.blogg.se/
Postat av: Emma

Intressant, har aldrig provat Equistar men nu blev jag riktigt sugen... undrar om den finns att få tag i häromkring månne?!

2011-06-25 @ 16:50:16
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/
Postat av: Julia

Sjöbogårdens är min favorit!

2011-06-25 @ 16:53:55
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag har testat dem i inlägget plus många andra, men det absolut bästa som verkligen slår alla andra med hästlängder är det från Chevaline brilliance ;) superb! :D

2011-06-25 @ 18:03:26
URL: http://brahastfakta.blogg.se/
Postat av: Linda Eriksson

Jag använder foxfire och jag tycker den är super bra! Men den är bättre om man låter svansen torka, innan man borstar igenom den. När jag tvättar av mina hästar så sprayar jag alltid in svansen med foxfire och väntar till dagen efter, eller till den torkat. Jag tror att foxfire sprayen måste dra in sig i håren längre än det du använt förut. Dessutom så tyckte jag att den blev bättre när den varit öppnad ett tag. Kanske något jag fått för mig bara, men jag tycker den är jätte bra iaf =)

2011-06-26 @ 18:06:38
URL: http://lindashorselife.blogg.se/
Postat av: Cecilia

http://eternaldelight.blogg.se/2011/june/nummer-ett.html#commentEffol Superstar Shine heter min favorit. Luktar gudomligt!

2011-06-29 @ 09:49:23
URL: http://eternaldelight.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag har haft Foxfire ett bra tag nu och tycker att det funkar kalas, men det kanske vore värt att testa Equistar istället? :)Vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? Kika in här i så fall: http://pafyrahovar.blogg.se/2011/june/tavla-om-att-bli-veckans-blogg.html#commentKram!

2011-06-29 @ 16:57:45
URL: http://pafyrahovar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0