What doesen´t kill you makes you stronger

Trots det som har hänt så rullar dagarna på, precis som vanligt. Inte riktigt med samma innehåll och motivation, men livet går vidare ändå. Eddie är fullt igång och jag tänker uppnå dom mål jag har med honom oavsett hur det blir med Curre. När jag fick Curre så kändes allt så bra och jag visste mer och mer vilka mål jag ville uppnå ju längre tiden gick, men sedan sprack dom ganska drastiskt. Dom kom försiktigt tillbaka iår och jag trodde för att tag att det dom kanske skulle kunna uppfyllas ändå, för att sedan spricka ordentligt.

Jag vill verkligen lyckas och nå dom mål jag har, men det är svårt när livet inte flyter på och man inte får glida "räkmacka" en enda centimeter. Från början när jag fick Curre så hade jag rätt förutsättningar, men ödet ville tydligen inte att det skulle gå ändå. Det är krävande för självförtroendet och psyket när det blir såhär, men what doesen´t kill you makes you stronger brukar man ju säga. Jag har aldrig gett upp och tänker inte göra det, hur ont det än gör. Trots skadade hästar, förstörda tävlingsterminer, armbrott, omkullridning som slutade med bäckenfraktur osv. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig och jag tänker inte tycka synd om mig själv, det tjänar ingenting till att bara kolla i backspegeln. Då kommer man aldrig framåt.

Jag vet inte hur framtiden ser ut, jag vet bara att livet rullar på oavsett. Det gäller bara att göra det bästa av situationen. Jag tänker tro på mig själv och kämpa på, så kanske det en dag släpper även för mig.


Vad som än händer, så kommer du alltid att vara nummer ett

Kommentarer
Postat av: My

Vad tråkigt med alla dessa motgångar, jag har varit där tidigare och haft det liknande. Nu hoppas jag och håller en tumme för att du ska få glida lite räkmacka ngn gång kanske inte nu men ngn gång iaf :)

2011-07-19 @ 21:40:32
URL: http://sonntags.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0